6
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 6 σνίτσελ χτυπημένα και κομμένα στη μέση
- 250 γρ. κεφαλογραβιέρα σε μπαστουνάκια και τριμμένη
- 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη σε μπαστουνάκια)
- 12 φέτες μπέικον πλάκα,
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ και τοποθετούμε στο καθένα ένα κομμάτι κεφαλογραβιέρα και ένα κομμάτι από κάθε πιπεριά. Τυλίγουμε τα σνίτσελ με λεπτές φέτες μπέικον, τις οποίες στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες. Πασπαλίζουμε τα ρολά με λίγη τριμμένη κεφαλογραβιέρα, τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί προσθέτουμε λίγο νερό και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.