Ρολά κινέζικου λάχανου με λαχανικά και σόγια

Ρολά κινέζικου λάχανου με λαχανικά και σόγια Ρολά κινέζικου λάχανου με λαχανικά και σόγια
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κινέζικο λάχανο
  • 200 γρ. μανιτάρια λευκά σε ψιλές φέτες
  • 100 γρ. καρότα σε μπαστουνάκια
  • 100 γρ. φύτρα φασολιού
  • 100 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 50 ml σάλτσα σόγιας
  • 50 ml σησαμέλαιο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα μπλανσάρουμε τα φύλλα λάχανου πολύ λίγο. Σοτάρουμε τα μανιτάρια, τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Μόλις μαραθούνε λίγο προσθέτουμε τα φύτρα φασολιού, τη μισή σόγια, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Θα πρέπει τα λαχανικά να κρατάνε. Στην συνέχεια τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, μοιράζουμε το μείγμα στα φύλλα από το λάχανο, αφού τα έχουμε πρώτα κόψει ώστε να γίνουν μικρά ρολάκια και τα τυλίγουμε. Τα βάζουμε σε μικρό κατσαρολάκι με νερό και τα βράζουμε για περίπου 20 λεπτά. Τα βγάζουμε προσεχτικά να μην μας χαλάσουν και τα σερβίρουμε με την υπόλοιπη σάλτσα σόγιας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε