Ρεβιθοκεφτέδες

Ρεβιθοκεφτέδες Ρεβιθοκεφτέδες
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ήπειρος

Συστατικά

  • 1/2 κιλό ρεβίθια
  • 2 μέτριες πατάτες βρασμένες
  • 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 ματσάκια άνηθο
  • αλάτι
  • λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Βάζετε τα ρεβίθια να μουλιάσουν σε νερό με λίγο αλάτι· τα αφήνετε 10-12 ώρες. Τα στραγγίζετε και τα κοπανίζετε. Τα βάζετε σε μια λεκάνη, προσθέτετε τις πατάτες λιωμένες και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Αλατίζετε και πλάθετε τους ρεβιθοκεφτέδες μακρουλούς. Τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε