Ρεβιθοκεφτέδες (β' συνταγή)

Ρεβιθοκεφτέδες (β' συνταγή) Ρεβιθοκεφτέδες (β' συνταγή)
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/2 κιλό ρεβύθια
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγη ρίγανη
  • λίγη ντομάτα
  • λίγο νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο αλεύρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια λεκάνη τα ρεβύθια στο νερό από το βράδυ. Το πρωί τα στραγγίζουμε και τ' αλέθουμε στην πουριέρα, βάζουμε τον πουρέ από τα ρεβύθια σε μια λεκάνη προσθέτουμε το κρεμμύδι ξυμένο, το σκόρδο ξυμένο, λίγη ρίγανη, λίγη ξυμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αν είναι αραιά λίγο αλεύρι. Ζυμώνουμε ώστε ν' ανακατευτούν όλα τα υλικά μαζί, τους πλάθουμε στρογγυλούς και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε