Ρεπάνι σαλάτα με σχοινόπρασο

Ρεπάνι σαλάτα με σχοινόπρασο Ρεπάνι σαλάτα με σχοινόπρασο
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. ρεπάνια λευκά καθαρισμένα και τριμμένα
  • 2 πρέζες φρέσκο σχοινόπρασο
  • 50ml ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά εκτός από το ρεπάνι. Το βάζουμε σε πιάτο, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και γαρνίρουμε με λίγο σχοινόπρασο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε