Ρεπάνι Μπρεζέ

Ρεπάνι Μπρεζέ Ρεπάνι Μπρεζέ
8 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κιλά ρεπάνια καθαρισμένα σκληρά
  • 500ml ζωμό βοδινού
  • 50ml φρέσκο βούτυρο
  • 50ml λευκό κρασί
  • 1 κρεμμύδι στα τέσσερα
  • 1 καρότο χοντροκομμένο
  • 1 κλαδάκι σέλινο χοντροκομμένο
  • 1 ντομάτα
  • 20ml σάλτσα Worcestershire

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο βούτυρο τα ρεπάνια και τα βάζουμε σε βαθύ σκεύος που έχει καπάκι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά εκτός από την ντομάτα να σοταριστούν και αυτά και σβήνουμε με το κρασί το αφήνουμε να πάρει βράση και προσθέτουμε την σάλτσα Worcestershire και τον ζωμό. Αφού βράσουν, περιχύνουμε τα ρεπάνια και προσθέτουμε την ντομάτα. Κλείνουμε με καπάκι και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220?C για περίπου 45 λεπτά. Μόλις γίνουν τα βγάζουμε, τα κόβουμε σε φέτες και γαρνίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε