Ραβιόλια με σέσκουλα

Ραβιόλια με σέσκουλα Ραβιόλια με σέσκουλα
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Τήνος

Συστατικά

  • 1/2 κιλό σέσκουλα καθαρισμένα, σε μικρά κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί τριμμένο
  • 1 αυγό
  • φύλλο χωριάτικο για τυρόπιτες

Εκτέλεση

Βράζουμε τα σέσκουλα σε νερό μέχρι να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα σέσκουλα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Κατόπιν, προσθέτουμε το τυρί, το αυγό, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Ανοίγουμε το φύλλο και το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες πλάτους 7-8 εκατ. Βάζουμε από μια κουταλιά γέμιση και διπλώνουμε το φύλλο σε τετράγωνα κομμάτια. Βράζουμε τα ραβιόλια σε νερό για 10 λεπτά περίπου. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα, και τα σερβίρουμε ζεστά με τριμμένο τυρί και κόκκινη σάλτσα ντομάτας.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε