Ραβιόλια (β' συνταγή)

Ραβιόλια (β' συνταγή) Ραβιόλια (β' συνταγή)
8 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κιλά φέσκλα (σέσκουλα)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1  αυγό
  • μπόλικο τυρί πέτρωμα ή φέτα
  • πιπέρι
  • αλάτι

Για το φύλλο:

  • 1/2 κιλό αλεύρι
  • λίγο νερό
  • λίγο λάδι
  • 1 αυγό

Εκτέλεση

Βράζουμε τα φέσκλα, τα στραγγίζουμε καλά και τα κόβουμε ψιλά - ψιλά κομματάκια, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, ρίχνουμε και τα φέσκλα. Τ' αφήνουμε λίγο στη φωτιά να ανακατευτούν με το λάδι και το κρεμμύδι. Κατεβάζουμε απ' τη φωτιά, τ' αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και ρίχνουμε τ' αυγά, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι.

Ζυμώνουμε κι ανοίγουμε το φύλλο ψιλό. Κόβουμε μικρά κομμάτια, βάζουμε 1 κουταλιά γέμισης και τα διπλώνουμε καλά. Τα βράζουμε τρία τρία σε βραστό νερό. Σερβίρονται με βούτυρο και τυρί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε