1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 ραντίτσιο
- 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα τους
- 40 ml ξύδι βαλσάμικο
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι λευκό
- 1 κουταλάκι καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Κόβουμε το ραντίτσιο σε τέταρτα. Το σοτάρουμε στο λάδι μαζί με το σκόρδο, αφαιρούμε το σκόρδο, προσθέτουμε την ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε να καραμελώσει ελαφρώς. Σβήνουμε με το βαλσάμικο δίνουμε μια βράση και σερβίρουμε.