Ψωμομακάρονα

Ψωμομακάρονα Ψωμομακάρονα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

Εκτέλεση

Παίρνουμε πετσοκόλια (ξεροκόμματα) από χωριάτικο ψωμί και τα ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό, πού βράζει. Αφήνουμε δύο-τρία λεπτά της ώρας, ώσπου να φουσκώσουν και τα σουρώνουμε. Τα βάζουμε σε πιατέλα και ρίχνουμε μπόλικο προβατίσιο τυρί (παστό) τριμμένο. Περιχύνουμε με λάδι, αφού προηγουμένως το κάψουμε. Αντί λάδι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λιωμένη μίλλα μέ τσιρίγγια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε