Ψωμάκια γεμιστά

Ψωμάκια γεμιστά Ψωμάκια γεμιστά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 12 στρογγυλά ψωμάκια
  • 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. φέτα ψιλοκομμένη
  • 150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 4 κουτ. σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 3 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 αυγά
  • Λίγη μαργαρίνη
  • Λίγο γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ετοιμάστε 12 στρογγυλά ψωμάκια, αφαιρώντας με το μαχαίρι ένα στρογγυλό καπάκι από το επάνω μέρος. Αδειάστε λίγη ψίχα, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τη γέμιση.Ραντίστε τα ψωμάκια με το γάλα και τοποθετήστε τα σε ένα πυρίμαχο σκεύος στη σειρά.Ανακατέψτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, το ζαμπόν, τη φέτα, το μπέικον, το κεφαλοτύρι, τα αυγά χτυπημένα και το μαϊντανό. Προσθέστε στο μίγμα αλάτι και πιπέρι.Γεμίστε τα ψωμάκια με το μίγμα και σκεπάστε τα με τα καπάκια.Περιχύστε τα με λιωμένη μαργαρίνη και ψήστε τα σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Σερβίρονται ζεστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε