Ψητός κορυδαλλός με αρωματικά φυτά

Ψητός κορυδαλλός με αρωματικά φυτά Ψητός κορυδαλλός με αρωματικά φυτά
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 κορυδαλλοί
  • 4 φέτες λίπος χοιρινού
  • 2 ξυλάκια κανέλας
  • 1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
  • 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
  • 50ml ελαιόλαδο
  • 2 πορτοκάλια, το χυμό
  • 1/2 κουταλάκι σπόροι κόλιανδρου
  • 50 γρ. βούτυρο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Αλατίζουμε τους κορυδαλλούς. Κόβουμε τα ξυλάκια κανέλας κατά μήκος ώστε να έχουμε 8 κομμάτια. Σε μία φέτα λίπους χοιρινού τοποθετούμε 2 κομμάτια κανέλας, 2 κλωναράκια κόλιανδρου και λίγο βασιλικό. Τοποθετούμε από πάνω τον κορυδαλλό, το τυλίγουμε και το δένουμε. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα. Περιχύνουμε με λάδι και ψήνουμε για 12 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180?C. Βράζουμε το χυμό πορτοκαλιού με τους σπόρους κόλιανδρου και το βούτυρο. Σερβίρουμε περιχύνοντας με  τη σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε