4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό φιλέτο αντιλόπης σε μερίδες
- 170ml χυμό λεμονιού
- 60 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 60ml ηλιέλαιο
- 1/4 κουταλάκι αλάτι
- 1/4 κουταλάκι μαραθόσπορο
- 1/4 κουταλάκι θυμάρι
- 1/4 κουταλάκι δενδρολίβανο
- 1/4 κουταλάκι ρίγανη
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Εκτέλεση
Σε βαθύ μπολ με καπάκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρέας. Προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε σκεπασμένο, να μαριναριστεί για 6-8 ώρες. Ψήνουμε το κρέας στο γκριλ ή στα κάρβουνα.