Ψητή πάπια με σάλτσα Hoisin

Ψητή πάπια με σάλτσα Hoisin Ψητή πάπια με σάλτσα Hoisin
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 αγριόπαπια
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 3 κουταλιές σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά ξύδι
  • 2 κουταλιές λάδι
  • 1 μικρό μπουκαλάκι σάλτσα hoisin
  • 2 πρέζες πιπέρι
  • αλάτι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το εσωτερικό της πάπιας. Περιχύνουμε με λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180?C για 1 ώρα. Ανακατεύουμε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το ξύδι και κατά τη διάρκεια του ψησίματος αλείφουμε το κρέας με το μείγμα. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και σερβίρουμε περιχύνοντας με τη σάλτσα hoisin.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε