Ψαρόσουπα κακαβιά

Ψαρόσουπα κακαβιά Ψαρόσουπα κακαβιά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1,5 κιλό διάφορα ψάρια (πετρόψαρα)
  • 2-3 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 2-3 καρότα ψιλοκομμένα
  • λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
  • 2-3 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
  • ελαιόλαδο
  • νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά τα ψάρια και τα βάζουμε σε ένα τρυπητό με λίγο αλάτι να στραγγίσουν καλά. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό, προσθέτουμε όλα τα τα χορταρικά, λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι, αφήνουμε να βράσουν και τα στραγγίζουμε. Ρίχνουμε τα ψάρια και συνεχίζουμε το βράσιμο. Μόλις βράσουν, τα στραγγίζουμε και περνάμε τη σούπα από λεπτή σήτα. Βάζουμε το κρέας των ψαριών στο τρυπητό, πιέζοντας το ώστε να βγει όλος ο πολτός μέσα στη σούπα. Εάν θέλουμε κάνουμε το ίδιο και με τα λαχανικά, διαφορετικά μπορούμε να σερβίρουμε τη σούπα με λεμόνι και τα χορταρικά ξεχωριστά με λαδολέμονο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε