Ψαρονέφρι με σάλτσα μελιού

Ψαρονέφρι με σάλτσα μελιού Ψαρονέφρι με σάλτσα μελιού
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Σάμος

Συστατικά

  • Χοιρινό φιλέτο (Ψαρονέφρι)

Για τη σάλτσα:

  • 1 φλιτζάνι ζωμό χοιρινού
  • 1/2 φλιτζάνι μέλι
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε το φιλέτο στην κουζίνα ή ακόμη καλύτερα στα κάρβουνα.

Για την σάλτσα:

Σοτάρουμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον ζωμό, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος το μέλι. Ανακατεύουμε καλά με ξύλινο κουτάλι μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε το φιλέτο με διάφορα λαχανικά στον ατμό και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε