Ψαροκεφτέδες με γαλέο

Ψαροκεφτέδες με γαλέο Ψαροκεφτέδες με γαλέο
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 750 γρ. γαλέος φιλέτο
  • 250 γρ. μπακαλιάρος φιλέτο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/4 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά
  • 80 γρ. φρυγανιά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • 1 πρέζα μπαχάρι
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αλεύρι
  • λάδι για  τηγάνισμα

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα ψάρια και τα βράζουμε σε κατσαρόλα με αλάτι. Μόλις βράσουν τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα προσέχουμε να μην έχουν αγκάθια. Σε βαθύ μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά, τα ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε τη ζύμη για 2 ώρες στο ψυγείο να σφίξει. Πλάθουμε μικρούς κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε