Ψάρια στον ατμό

Ψάρια στον ατμό Ψάρια στον ατμό
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό ψάρι (λαβράκι, ροφό, γλώσσα, κουτσομούρα, μπαρμπούνι)
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 1/2 ποτ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε τα ψάρια και τα τοποθετούμε σε πλακερό. Προσθέτουμε μαϊντανό, φύλλα δάφνης, χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και λάδι. Κλείνουμε το πλακερό και ψήνουμε το ψάρι σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά περίπου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε