Ψάρι βραστό με πατάτες

Ψάρι βραστό με πατάτες Ψάρι βραστό με πατάτες
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό λαβράκι καθαρισμένα και αλατισμένα, σε μερίδες
  • 1/2 κιλό πέρκα καθαρισμένα και αλατισμένα, σε μερίδες
  • 70 γρ. ελαιόλαδο
  •  1 φλιτζάνι νερό
  • χυμό απο 2 λεμόνια
  • 1 κιλό πατάτες σε μικρά κομμάτια
  • 2-3 κρεμμύδια ξερά
  • 2-3 καρότα σε φέτες
  • 2-3 κλωνάρια σέλινο σε φέτες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Στύβουμε λίγο απο το χυμό λεμονιού πάνω στα ψάρια. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, τα καρότα, το σέλινο προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το νερό και αφήνουμε να βράσουν. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμα, προσθέτουμε τα ψάρια, λίγο αλάτι, το πιπέρι και τον υπόλοιπο  χυμό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε για 20 λεπτά, μέχρι να μείνει μόνο με το λάδι του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε