Ψάρι σφηχτό στη κατσαρόλα

Ψάρι σφηχτό στη κατσαρόλα Ψάρι σφηχτό στη κατσαρόλα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 50 γρ μπακαλιάρο
  • 3 κουταλιές λιωμένο βούτυρο
  • 3 κουταλιές βρώμη
  • 1 φλιτζάνι κομμάτια βρασμένα σπαράγγια
  • 1/2 φλιτζάνι κομμάτια σπαράγγια
  • 1/2 φλιτζάνι καβούρια Γροιλανδίας
  • 1/2φλιτζάνι κρέας από μύδια
  • 3 κουταλιές νιφάδες βελανιδιάς
  • 1/5 φλιτζάνι ρίζες σπαραγγιών
  • 1/2 φλιτζάνι ξινή σάλτσα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 κουταλιές κομμένο μαϊντανό
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί Έμενταλ
  • βούτυρο

Εκτέλεση

Πλύνετε το ψάρι και στεγνώστε το. Λαδώστε το σκεύος για ψήσιμο και ρίξτε από πάνω 1 κουταλάκι του γλυκού βρώμη Κόψτε το ψάρι σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς. Βάλτε τα σπαράγγια, τα καβούρια και τα μύδια στο σκεύος. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200° C. Λιώστε το υπόλοιπο βούτυρο και ρίξτε μέσα τις νιφάδες. Προσθέστε τις ρίζες σπαραγγιών στο μείγμα και προσθέστε σε αυτό την ξινή σάλτσα και νοστιμίστε την στη γεύση με αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό. Ρίξτε τη σάλτσα πάνω στο ψάρι και ραντίστε τα υπόλοιπα βελανίδια, το τυρί και το βούτυρο πάνω στο ψάρι Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσει Αυτή η συνταγή ταιριάζει απόλυτα με αγγουροσαλάτα και ξινή κρέμα και αρκετό κομμένο άνηθο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε