Πράσινη σαλάτα με αγριογούρουνο και αρωμτικά φυτά

Πράσινη σαλάτα με αγριογούρουνο και αρωμτικά φυτά Πράσινη σαλάτα με αγριογούρουνο και αρωμτικά φυτά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 400 γρ. κρέας αγριογούρουνου χωρίς κόκκαλο, σε μικρό ζάρι
  • 2 γαρίφαλα
  • 1 κρεμμύδι κομμένο στα δύο
  • 1 κλωνάρι λεμονόχορτο
  • 50 ml φυστικέλαιο
  • 1 κουταλιά σησαμέλαιο
  • 3 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
  • 1/2 φλιτζάνι κόλιανδρο φρέσκο, χοντροκομένο
  • 1/2 φλιτζάνι βασιλικό φρέσκο, χοντροκομμένο
  • 100 γρ. ρόκα, χοντροκομμένη
  • 100 γρ. ραντίτσιο, χοντροκομμένο
  • 1 κουταλιά σουσάμι
  • αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε, για 1 ώρα περίπου,  το κρέας μαζί με το κρεμμύδι, τα γαρίφαλα, το λεμονόχορτο και λίγο αλάτι. Σε ένα σκεύος, ανακατεύουμε το φυστικέλαιο, το σησαμέλαιο, το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας και λίγο αλάτι. Τοποθετούμε το κρέας στη μισή βινεγκρέτ και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 1 ώρα. Προσθέτουμε τη ρόκα, το ραντίτσιο, τον κόλιανδρο και τον βασιλικό στην υπόλοιπη μαρινάδα,  καρυκεύουμε με αλάτι και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το κρέας και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε