0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ρόδος
Συστατικά
- 3 φλυτζάνια πληγούρι
- 1 φλυτζάνι τσιγαρίδες
- 2 κουταλιές μίλλα (χοίρινο λίπος λιωμένο)
- άλάτι
- πιπέρι.
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα τις τσιγαρίδες και το χοιρινό λίπος μαζί με πέντε φλυτζάνια νερό περίπου, το αλάτι και το πιπέρι. 'Οταν βράσουν, ρίχνουμε το πληγούρι, ανακατεύουμε ελαφρά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτεί ώσπου να πιεί το νερό του. Γίνεται σάν πιλάφι.