Πιπεριές στο λάδι

Πιπεριές στο λάδι Πιπεριές στο λάδι
4 ΑΤΟΜΑ
30' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1000 γρ. Πιπεριές Φλωρίνης
  • 10 γρ. αλάτι
  • λάδι

Εκτέλεση

Τις κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης τις ψήνετε στα κάρβουνα ή στο γκριλ και τις ξεφλουδίζετε.

Τις αραδιάζετε σε γυάλινα βάζα με λίγο αλατάκι και τις σκεπάζετε με λάδι. Διατηρούνται μήνες. Βγάζετε όσες θέλετε κάθε φορά σε πιατάκι και ραντίζετε με ξίδι και τριμμένο σκόρδο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε