4
ΑΤΟΜΑ
15'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
15'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Μπάχοβο Πέλλας
Συστατικά
- 1 κιλό πιπεριές μπαχοβίτικες
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- βασιλικό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε ελαφρά τις πιπεριές. Για τη σάλτσα, ρίχνουμε σε κατσαρολάκι την ντομάτα, το μαϊντανό, το λάδι, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο, τα ανακατεύουμε και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 περίπου λεπτά. Περιχύνουμε τις πιπεριές με τη σάλτσα και σερβίρουμε.