Πιπεριές Φλωρίνης τηγανιτές

Πιπεριές Φλωρίνης τηγανιτές Πιπεριές Φλωρίνης τηγανιτές
4 ΑΤΟΜΑ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
  • ελαιόλαδο 
  • ξίδι
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις πιπεριές,τις βάζουμε ολόκληρες σε ένα ταψί και τις ψήνουμε σε κανονικό φούρνο τόσο όσο να βγαίνει η φλούδα τους. Τις βγάζουμε από το φούρνο και τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές γιατί αν κρυώσουν η φλούδα  τους δεν ξανακολάει . Ένας τρόπος για να τις καθαρίσουμε εύκολα χωρίς όμως να κάψουμε τα χέρια μας είναι να τις κλείσουμε σε μια σακούλα φαγητού μόλις βγουν από το φούρνο, να τις αφήσουμε να κρυώσουν λίγο και να τις καθαρίσουμε μετά.Αφού τις καθαρίσουμε από κοτσάνια και σπόρους, τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι  για να στραγγίξουν. Τηγανίζουμε ελάχιστα και από τις δύο πλευρές.Τις τοποθετούμε σε σειρές μέσα σε μια πιατέλα και ρίχνουμε λίγο αλάτι,  λίγο ξίδι, ωμό ελαιόλαδο και τις σερβίρουμε. Διατηρούνται  στο ψυγείο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε