Πιλάφι τας κεμπαπ

Πιλάφι τας κεμπαπ Πιλάφι τας κεμπαπ
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. ρύζι
  • 1 κιλό αρνί μπούτι ή μοσχάρι, σε μικρά κομματάκια
  • 3 κρεμμύδια ξερά, σε πολύ λεπτές φέτες
  • 100 γρ. κρασί λευκό
  • νερό
  • 750 γρ. ντομάτες ώριμες ή 2 κουτιά ντοματάκια ολόκληρα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας στα 2/3 του βουτύρου, μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι, το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα του. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε ακόμα λίγο νερό. Βράζουμε το ρύζι και το περιχύνουμε με το υπόλοιπο βούτυρο καυτό. Σερβίρουμε το πιλάφι ζεστό με το κρέας και τη σάλτσα του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε