1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για λουκάνικα
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 κουταλάκια κύμινο
- 2 κουταλάκια κόλιανδρο
- 2 κουταλάκια πάπρικα
- 3 κουταλάκια κουρκουμά (κιτρινόριζα)
- 2 κουταλάκια ξύσμα τζίντζερ
- 2 κουταλάκια σάλτσα ταμάρινδου (tamarind)
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2-1 κουταλάκι τσίλι
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 3 κουταλιές σάλτσα ντομάτας
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά σε ένα σκεύος. Χαράσσουμε τα λουκάνικα, τα τοποθετούμε στη μαρινάδα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες ή ολόκληρη νύχτα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε τύπο λουκάνικου, κατά προτίμηση λουκάνικα αρνιού ή κοτόπουλου.