Πικάντ

Πικάντ Πικάντ
6 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 900 γρ. πατάτες
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 κλωναράκια σέλερι ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμυδάκι μικρό ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 πράσινη καυτερή πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 2 κουταλάκια φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλάκια φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά μαγιονέζα
  • 1 κουταλάκι  μουστάρδα απαλή
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε  τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κυβάκια. Ανακατεύουμε τις πατάτες με τις πιπεριές, το σέλερι, το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και  τα αρωματικά. Προσθέτουμε  την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και τη ζάχαρη, ανακατεμένα  καλά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα και ανακατεύουμε ελαφρώς για να πάει παντού. Σερβίρουμε τη σαλάτα γαρνιρισμένη με τα ψιλοκομμένα σχοινόπρασο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε