Πετρωτά τυριά

Πετρωτά τυριά Πετρωτά τυριά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Τήνος

Συστατικά

Εκτέλεση

Παίρνουμε πέτρωμα, το αλέθουμε και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Πλάθουμε τα τυράκια σφαιρικά σε μέγεθος μεγάλου πορτοκαλιού. Τα βάζουμε σε τουλουπάνι, κάθε ένα χωριστά, και δένουμε τις τέσσερις άκρες του. Πετρώνουμε τα τυράκια σε πετρωτήρι για 1 ημέρα. Κατόπιν τα κρεμάμε στον αέρα, σε δροσερό μέρος, και τα αφήνουμε εκεί ανάλογα με το πόσο στεγνά τα θέλουμε. Αλλάζουμε το πανί τους καθημερινά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε