Πεταλίδες αχνιστές με κρασί και πιπεριές

Πεταλίδες αχνιστές με κρασί και πιπεριές Πεταλίδες αχνιστές με κρασί και πιπεριές
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πήλιο

Συστατικά

  • 300 γρ. πεταλίδες καθαρισμένες
  • 100 γρ. πεταλίδες με κέλυφος
  • 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 3 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
  • 2 ντομάτες πολτοποιημένες
  • 1 φλιτζάνι κρασί λευκό
  • ελαιόλαδο
  • νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ενα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τις πεταλίδες μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρώμα, προσθέτουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να βράσει για λίγο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε