2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 πέρδικες
- 30 γρ. βούτυρο
- 50ml φυστικέλαιο
- 30 γρ. ζάχαρη
- 4 κουταλιές ξύδι από σέρυ
- 2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
- 2 κουταλάκια κύμινο
- αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη σάλτσα σόγιας, το ξύδι και 10 κουταλιές νερό. Καραμελώνουμε τη ζάχαρη και την προσθέτουμε στη σάλτσα σόγιας. Σβήνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τις πέρδικες με λάδι, τις πασπαλίζουμε με αλάτι και κύμινο και ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180?C.