Πέρδικα ψητή με γάλα και κάστανα

Πέρδικα ψητή με γάλα και κάστανα Πέρδικα ψητή με γάλα και κάστανα
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 πέρδικα
  • 2 λίτρα γάλα
  • 2 αστεροειδείς γλυκάνισου
  • 150 γρ, κάστανα ψημένα
  • 100 γρ. πατάτες σε ροδέλες
  • 25 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 50ml λάδι από καρύδι
  • 25 γρ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε την πέρδικα σε 1 λίτρο γάλα και την τοποθετούμε για 12 ώρες στο ψυγείο. Βράζουμε τα κάστανα με τις πατάτες στο υπόλοιπο γάλα με τον γλυκάνισο και την κρέμα. Μόλις βράσουν αφαιρούμε τον γλυκάνισο. Αφαιρούμε την πέρδικα από το γάλα, τη στεγνώνουμε και την αλείφουμε με λάδι. Πασπαλίζουμε την πέρδικα με αλάτι και πιπέρι, ρίχνουμε το βούτυρο σε κομμάτια και ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180?C. Κόβουμε την πέρδικα σε μερίδες και τη σερβίρουμε με τη σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε