Πένες με καπνιστή μπριζόλα και δενδρολίβανο

Πένες  με καπνιστή μπριζόλα και δενδρολίβανο Πένες  με καπνιστή μπριζόλα και δενδρολίβανο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 240 γρ. καπνιστή μπριζόλα  κομμένο μπαστουνάκια
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
  • 360 γρ. ντοματίνια Σαντορίνης κομμένα στη μέση
  • 500 γρ. πένες
  • 1 πρέζα δενδρολίβανο
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι λευκό
  • 120 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο  το κρεμμύδι και  το σκόρδο μέχρι να μαραθούν ελαφρώς χωρίς να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το πράσο μέχρι να μαραθεί και αυτό ελαφρώς, τη καπνιστή μπριζόλα και τα ντοματίνια. Ρίχνουμε λίγο νερό από αυτό που βράσαμε τα λινγκουίνι, το δενδρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τις πένες που τα έχουμε βράσει για περίπου τρία λεπτά και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους. Σερβίρουμε με κεφαλοτύρι τριμμένο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε