Παχύρευστη vinegrette

Παχύρευστη vinegrette Παχύρευστη vinegrette
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2/3 φλιτζανιού φυστικέλαιο ή οποιοδήποτε ελαφρύ λάδι για σαλάτες
  • 1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή πολτοποιημένο
  • 2 κουταλάκια μουστάρδα ντιζόν
  • 1/4 φλιτζανιού ξύδι με εστραγκόν
  • 2 σταγόνες ταμπάσκο
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 1/8 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα σκεύος λιώνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ξύδι, 1 κουταλιά κρύο νερό, το αλάτι, το πιπέρι, το ταμπάσκο και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά. Τέλος, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το φυστικέλαιο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε