Παχύ τηγανητό

Παχύ τηγανητό Παχύ τηγανητό
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κομμάτια «παχύ»
  • ελαιόλαδο
  • χυμός λεμονιού

Εκτέλεση

Από το βράδυ βγάζουμε από το κιούπι ή το βαρελάκι, στο οποίο είναι παστωμένα, δύο κομμάτια «παχύ» και τα βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό, να ξαλμυρίσουν. Αλλάζουμε το νερό 2-3 φορές. Την επόμενη μέρα τα βγάζουμε από το νερό, τα στεγνώνουμε και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδο-κοκκινίσουν. Τα σερβίρουμε αμέσως, με χυμό λεμονιού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε