Πατσάς

Πατσάς Πατσάς
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κοιλιά καθαρισμένη
  • 7 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 φλιτζάνια ξύδι
  • πιπέρι κόκκινο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε την κοιλιά σε δυνατή φωτιά και την ξαφρίζουμε. Αφού την ξαφρίσουμε, την αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει. Μόλις ψηθεί την βγάζουμε, την τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια και την ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Στη συνέχεια αναμειγνύουμε το ξύδι με το σκόρδο και τα αφήνουμε να μείνουν για αρκετή ώρα. Σερβίρουμε τον πατσά μαζί με το μείγμα του σκόρδου και κόκκινο πιπέρι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε