Πατάτες βαby με σάλτσα σαφράν

Πατάτες βαby με σάλτσα σαφράν Πατάτες βαby με σάλτσα σαφράν
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 20 πατάτες baby
  • 350 γρ. μαγιονέζα
  • 1-2 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1/2 κουταλάκι σαφράν
  • ηλιέλαιο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Προσθέτουμε στη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το πιπέρι, το σκόρδο και ανακατεύουμε καλά. Λιώνουμε το σαφράν σε 1 κουταλάκι νερό, αφήνουμε να κάτσει για 5 λεπτά και το προσθέτουμε στη σάλτσα. Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και τις αφήνουμε σκεπασμένες για 15 λεπτά. Στραγγίζουμε καλά τις πατάτες, τις τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο και τις σερβίρουμε με τη σως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε