Παστουρμαδοπιτάκια καππαδοκίας

Παστουρμαδοπιτάκια καππαδοκίας Παστουρμαδοπιτάκια καππαδοκίας
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

    ΥΛΙΚΑ:

    Για 48 τεμάχια 

  • 1/2 κιλό φύλλο κρούστας
  • 15 φέτες παστουρμά φιλέτο κομμένα στα τρία 
  • 12 φέτες γραβιέρα Νάξου κομμένα στα τέσσερα
  • 25 φέτες ντομάτα φρέσκια ξεσποριασμένη 
  • 1 ποτήρι λάδι για το άλειμμα των φύλλων 

Εκτέλεση

           ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

κόβουμε το φύλλο κατά μήκος σε 4 λωρίδες. Παίρνουμε ένα φύλλο της μιάς λωρίδας, το αλείφουμε με λάδι και τοποθετούμε ένα κομματάκι παστουρμά, ένα κομματάκι γραβιέρα, μία φέτα ντομάτα και το τυλίγουμε τριγωνικά. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα. Τοποθετούμε τα πιτάκια σε ένα μεγάλο ταψί φούρνου χωρίς να τα αλλείψουμε. Τα ψήνουμε σε δυνατό προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά περίπου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε