0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/2 κιλό φυστίκια Αιγίνης ανάλατα
- 1 κούπα μέλι
- 1 κούπα ζάχαρη
Εκτέλεση
Βράζουμε το μέλι με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σιρόπι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φιστίκια ανακατεύοντας. Αδιάζουμε το μείγμα πάνω σε μια λαδόκολλα και καλύπτουμε με άλλη μια λαδόκολλα από πάνω. Ισιώνουμε με ένα πλάστη ομοιόμορφα ώστε το παστέλι να αποκτήσει 2 εκατοστά πάχος και αφήνουμε να μισό-κρυώσει για να μπορούμε να το κόψουμε στο σχήμα που θέλουμε.
Τα διατηρούμε σε κουτί ή τα τυλίγουμε σε σελοφάν χρωματιστά και τα αποθηκεύουμε σε μέρος χωρίς υγρασία.