Παϊδάκια γιουβέτσι

Παϊδάκια γιουβέτσι Παϊδάκια γιουβέτσι
6 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 1/2 κιλό παϊδάκια αρνίσια
  • 2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες
  • 3 ντομάτες
  • 3 πατάτες
  • 3 σκελίδες σκόρδου λεπτοκομμένες
  • 2 κουτ. σούπ. βούτυρο σε κύβους
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε ροδέλες. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε όπως και τις πατάτες. Βουτυρώνουμε ένα πήλινο γκιουβέτσι. Στρώνουμε τα μισά παϊδάκια, από πάνω βάζουμε μία στρώση πατάτες, ντομάτες, σκελίδες σκόρδο και πιπεριές. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και ρίγανη. Βάζουμε μια δεύτερη στρώση, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Προσθέτουμε το βούτυρο, σκεπάζουμε το γκιουβέτσι με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 οC, για 1 ώρα περίπου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε