Ντοματόσουπα με λάδι

Ντοματόσουπα με λάδι Ντοματόσουπα με λάδι
4 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
50' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 750 γρ. ώριμες ντομάτες
  • 1 κλωνάρι σέλινο
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 8 φλιτζάνια νερό
  • 150 γρ. πάστα ζυμαρικού
  • Λάδι (50 γρ.)
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλύντε και κόψτε τις ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια. Βάλτε τις να βράσουν μαζί με τα μυρωδικά για μισή ώρα.Κάντε τις μετά πολτό και βάλτε τις σε μία κατσαρόλα.Προσθέστε το λάδι και αφήστε τις να βράσουν για 5 λεπτά.Ρίξτε την πάστα ζυμαρικού, ανακατέψτε στην αρχή και μετά μόλις αρχίζει να βράζει, χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε το να σιγοβράζει για 10 λεπτά.Κατεβάστε από τη φωτιά, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε