

4
ΑΤΟΜΑ
15'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
30'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 750 γρ. ώριμες ντομάτες
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 6 φλιτζάνια νερό
- 100 γρ. φιδές
- 4 κουτ. σούπας βούτυρo
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
- 1 κουταλάκι θυμάρι
- 1 κουταλάκι αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζεται με το λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να αχνιστούν.Στην συνέχεια βάλτε τις ντομάτες που έχετε πολτοποιήσει,το αλάτι, το πιπέρι, και το θυμάρι να βράσουν για 20 λεπτά.Ρίξτε μετά το φιδέ, ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει να βράζει.Μόλις βράσει, κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέστε το βούτυρο, ανακατέψτε να σπάσει ο φιδές και σερβίρετε.