Ντιπ φιστικιού

Ντιπ φιστικιού Ντιπ φιστικιού
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιχτό
  • 1 αγγούρι τριμμένο (χωρίς το ζουμί του)
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης ψημένα
  • 1/2 κουταλάκι άνηθο
  • 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ελαιόλαδο, το οποίο το προσθέτουμε στο τέλος. Το αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες. Όταν έρθει η ώρα να το σερβίρουμε, πασπαλίζουμε από πάνω λίγο χοντροκομμένο φιστίκι Αιγίνης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε