0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιχτό
- 1 αγγούρι τριμμένο (χωρίς το ζουμί του)
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης ψημένα
- 1/2 κουταλάκι άνηθο
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ελαιόλαδο, το οποίο το προσθέτουμε στο τέλος. Το αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες. Όταν έρθει η ώρα να το σερβίρουμε, πασπαλίζουμε από πάνω λίγο χοντροκομμένο φιστίκι Αιγίνης.