Νάτσος με γουακαμόλε

Νάτσος με γουακαμόλε Νάτσος με γουακαμόλε
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Vegeterian

Συστατικά

  • 440 γρ. κόκκινα φασόλια, βρασμένα καλά
  • 250 γρ. τσιπς από καλαμπόκι (Νάτσος)
  • 2 φλιτζάνια τριμμένο τσένταρ ή γκούντα
  • 2 φλιτζάνια πικάντικη σάλτσα ντομάτα
  • 4 κουταλιές  κρέμα γάλακτος

Γουακαμόλε:

  • 1 μεγάλο αβοκάντο
  • 1 μικρό φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρή ντομάτα, ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμένουμε το φούρνο στους 180°C. Ανακατεύουμε τα φασόλια με τη μισή σάλτσα, τα βάζουμε σε 4 πυρίμαχα πιάτα και σκεπάζουμε με τα τσιπς από καλαμπόκι και το τυρί. Ψήνουμε  στο φούρνο για 4-5 λεπτά ώσπου να λιώσει το τυρί.Απλώνουμε την επιπλέον σάλτσα από πάνω, προσθέτουμε το γουακαμόλε και τη κρέμα γάλακτος.

Για το Γουακαμόλε:

Κόψτε το αβοκάντο στη μέση, πετάξτε τη φλούδα και το κουκούτσι.Λιώστε την ψίχα ελαφρά με πιρούνι κι ανακατέψτε τη καλά με τα υπόλοιπα υλικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε