4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για το πανάρισμα:
- 150 γρ. καλαμποκάλευρο
- 100 γρ. αλεύρι
- 50 γρ. σιμιγδάλι
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
Για τα μύδια:
- 40 μύδια ψίχα
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το πανάρισμα μαζί. Στη συνέχεια παίρνουμε δύο μύδια και βάζουμε το ένα μέσα στο άλλο, τα βουτάμε στο μείγμα και τα πανάρουμε καλά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα μύδια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.