Μύδια αχνιστά

Μύδια αχνιστά Μύδια αχνιστά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 σακούλα μύδια ψίχα ή 1 κιλό με το κέλυφος
  • 1/4 φέτα σε μικρούς κύβους
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • 1/4 κουταλάκι ρίγανη
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • αλάτι

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε τα μύδια και τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα να αχνιστούν για λίγο. Στη συνέχετα προσθέτουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού, το πιπέρι, το αλάτι και τέλος τη φέτα. Αφήνουμε να βράσει για λίγο ανακατεύοντάς το. Προσθέτουμε τη ρίγανη και σερβίρουμε αμέσως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε