4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- 40 γρ. τρούφα σε μπαστουνάκια
- 1 φλιτζάνι ζωμό βοδινού
- 1 λεμόνι, το χυμό
- λίγο βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Χαράσσουμε τις μπριζόλες και τοποθετούμε σε κάθε άνοιγμα την τρούφα. Τηγανίζουμε τις μπριζόλες στο βούτυρο. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και το λεμόνι. Βράζουμε το ζωμό, ώστε να μειωθεί στο μισό. Τραβάμε από τη φωτιά, προσθέτουμε λίγο βούτυρο σε κομμάτια, λίγη τρούφα και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τις μπριζόλες.