Μπομποτόπιτα

Μπομποτόπιτα Μπομποτόπιτα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι σταρένιο
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 250 γρ. τυρί φέτα τριμμένη
  • 4 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 4 αυγά

Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το λάδι, το γάλα, το νερό, το αλάτι, τα αυγά και χτυπάμε καλά τα υλικά. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι το οποίο έχουμε αναμείξει με το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε προσέχοντας να μην σβολιάσει το μείγμα μας. Όταν σχηματιστεί ένας ομοιόμορφος χυλός, τον ρίχνουμε σε ταψί και τον ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 1 ώρα περίπου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε