Μπιφτέκια αγριόπαπιας με μάνγκο

Μπιφτέκια αγριόπαπιας με μάνγκο Μπιφτέκια αγριόπαπιας με μάνγκο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 αγριόπαπια σε κύβους
  • 150 γρ. στήθος χοιρινού σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. σκέπη χοιρινού
  • 1 μάνγκο
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 100ml λάδι
  • 1 κουταλάκι garam masala
  • 1 τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 25 γρ. βούτυρο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Περνάμε το κρέας από τη μηχανή του κιμά. Μουλιάζουμε τη σκέπη σε νερό για 10 λεπτά. Κόβουμε το μισό μάνγκο σε κύβους και ανακατεύουμε το άλλο μισό με το ξύδι και 50ml λάδι. Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε τον κιμά με τους κύβους του μάνγκο, αλάτι και το garam masala. Σε ένα κομμάτι σκέπης απλώνουμε 1/4 της γέμισης. Κλείνουμε τη σκέπη έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα μπιφτέκι. Σε ταψί ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι, τοποθετούμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε για 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 160?C. Σοτάρουμε το τζίντζερ με το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε 200ml νερό. Περνάμε από σίτα το ζωμό και τον βράζουμε. Μόλις μειωθεί στο μισό, προσθέτουμε το βούτυρο, αλάτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τα μπιφτέκια με το ζωμό του μάνγκο και τη σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε