Μπατόν

Μπατόν Μπατόν
3 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 100 γρ. βούτυρο Ε.Ο.Κ. ή φρέσκο λιωμένο
  • ζάχαρη
  • 25 γρ. νερό
  • 125 γρ. μάρτζιπαν
  • 125 γρ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής
  • μαρμελάδα βερίκοκο

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το μάρτζιπαν, το νερό ή τα αυγά και τελευταία το αλεύρι. Κάνουμε μπαλάκια τα πατάμε λίγο με το χέρι και αλείφουμε με μαρμελάδα βερίκοκο ή γλάσο . Ψήνουμε  στους 200 °C.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε